5 HOTEL/RESORT Paling BerHANTU Di MALAYSIA Yg Ramai Tak Tahu[200juta!] | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

Có phải bạn đang muốn xem những khách sạn nổi tiếng phải không? Có phải bạn đang tìm chủ đề 7 hotel berhantu phải không? Nếu đúng như vậy thì mời bạn xem những thông tin về chủ đề này tại đây nhé.

5 HOTEL/RESORT Paling BerHANTU Di MALAYSIA Yg Ramai Tak Tahu[200juta!] | Trang chuyên cung cấp thông tin khách sạn tốt nhất hiện nay.

[button size=”medium” style=”primary” text=”XEM VIDEO CHI TIẾT BÊN DƯỚI” link=”#” target=””]

.

Hình ảnh liên quan đến chủ đề 7 hotel berhantu.

 5 HOTEL/RESORT Paling BerHANTU Di MALAYSIA Yg Ramai Tak Tahu[200juta!]
5 HOTEL/RESORT Paling BerHANTU Di MALAYSIA Yg Ramai Tak Tahu[200juta!]

>> Ngoài xem bài viết về chủ đề 5 HOTEL/RESORT Paling BerHANTU Di MALAYSIA Yg Ramai Tak Tahu[200juta!] này bạn có thể xem thêm nhiều bài viết khác tại đây: https://halongpearl.vn/danh-sach-khach-san.

Nếu bạn muốn biết về Khóa học trực tuyến Bí mật về Video Viral Video, bạn có thể nhấp vào liên kết này: credit 2: 5.Strawberry kijal resort Gà bay Faizal Rozi Vlogs[FRV] 4.atlantis FRV Mã 21 FRV kelibat 2 jasad 3.nadias in Mr az dreamer FRV 2.pulau besar wiimal AY studio Drone 1.paradise resort Naem JD DRONE FRV -Nak Menang GIVEAWAY Duit ?? mudah sahaja.Wajib Tekan = LIKE, SUBSCRIBE, BUTANG LOCENG, Komen idea video yang menarik..idea yang terbaik akan dipilih sebagai pemenang Kalau Kome-n Korang Lagi Panjang..Kemungkinan unauk menang pun bertambah PERALATAN VIDEO: TOP5 Headphone Razer Seambah razer monitor 1: monitor 2: 🔴Chào mừng bạn đến với kênh bình luận và kênh thông tin về Những người nổi tiếng ở Malaysia, nơi tôi sử dụng giọng nói của chính mình một cách sáng tạo để lồng tiếng và chuẩn bị kịch bản của riêng mình để tăng thêm giá trị cho video này! Chúng ta yêu thích những câu chuyện của những nhân vật nổi tiếng đúng không? vậy điều gì làm cho kênh của tôi trở nên độc đáo? Tôi không chỉ kể cho bạn nghe những câu chuyện mà tôi chia sẻ ý kiến, đánh giá và quan điểm của tôi trong video! __ My Gear :: Làm cách nào để tạo video gốc này? ►Hình ảnh: Sử dụng hợp pháp Ảnh về Người nổi tiếng ► Bình luận / Giọng nói của tôi ► Liên hệ với tôi nếu có bất kỳ thắc mắc nào ►instagram: top5_malaysia ►Chương trình chỉnh sửa: adobe Premiere pro 2019..

READ  Top 11 Khách sạn 4 sao Đà Nẵng gần biển Mỹ Khế giá rẻ tốt nhất | Trang review khách sạn uy tín
READ  ¿CÓMO ES ESTUDIAR TURISMO? | Turismo con Mer | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

Vậy là bạn đã xem xong bài viết chủ đề 7 hotel berhantu rồi nhé. Ngoài xem bài viết chủ đề 7 hotel berhantu thì bạn có thể xem thêm nhiều thông tin liên quan đến khách sạn, bất động sản, ẩm thực, địa điểm du lịch, văn hoá xã hội tại đây nhé: https://halongpearl.vn.

READ  Khách sạn 4 sao Cicilia vài bước chân ra biển, trải nghiệm hồ bơi vô cực tầng thượng - ZONEHOME | Trang review khách sạn uy tín

Tag liên quan 7 hotel berhantu.

top5malaysia,5 tempat berhantu malaysia,tempat seram malaysia,filem seram malaysia,Kupi Kupi go,Kupi Kupigo seram,seram,Kisah Seram,Tempat Berhantu Malaysia,Tempat misteri,Hotel Berhantu malaysia,resort Berhantu,Lokasi Seram.

Mong rằng những thông tin này mang lại giá trị cho bạn. Cảm ơn các bạn đã theo dõi thông tin mà Halongpearl.vn cung cấp.

39 bình luận về “5 HOTEL/RESORT Paling BerHANTU Di MALAYSIA Yg Ramai Tak Tahu[200juta!] | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất”

  1. Kalau nak tahu pasal Kursus Online Rahsia Video Viral boleh tekan link ni : https://cocombee.com/viral
    💸Nak MENANG RM50?
    ⚠️KOMEN Hotel Mana Paling Seram
    ⚠️Ceritakan Pengalaman Anda Berada Di Tempat2 Berhantu Atau Hotel Berhantu Lain..
    Tekan : •LIKE •SUBSCRIBE •Butang LOCENG •🔥
    💸Komen Terbaik Admin Pilih Sebagai Pemenang

  2. Di pulau besar melaka Tu mmg keras tempatnya saya sekeluarga pernah menginap Di marina resort seblum dittup. Di situ tempat bunian sebenarnya. Saya juga kenal dgn org pandai yg buat rundingan dgn org halus disitu hnya berapa Bulan sahaja Aman tapi pengunjung disitu yg langgar pantang. Ank perempuan saya kecik masa saya sekeluarga bercuti Di pulau Tu baru 4thun tksilap saya hampir2 Di bawa lari oleh perempuan berselendang merah. Kami bercuti 3 Hari 3 Malam hampir 3 Hari dia pujuk anak perempuan saya ikt dia. Bila waktu Malam bilik tidur Kami diketuk Dan dia memanggil2 anak perempuan ( dia tahu nama sebnr anak sya wlupun Kami hanya pnggil nama manja dia) saya Pekeja disitu bagitau Kami sbelum Kami keluar Dari situ perempuan berselendang merah Tu sbnrnya Puteri Gunung Ledang. Tempat Tu persinggahan dia. Dalam tahun 1998 sblum kejadian kemalangan tengelamnya Feri Di pulau Tu terjadi Ada nelayan yg berteduh berhampiran pulau Tu ternmpak Ada Naga air berenang mengeliling pulau tu. Naga Tu berkepala 7. Sekarang pulau Tu termasuk diantara 5 Buah pulau yg berhantu. Mmg real cerita2 misteri dipulau Tu.

  3. 1. 5 senarai jenayah paling kejam di m'sia
    2. 5 haiwan yg hnya wujud di malaysia
    3. 5 bangsa yang pupus di m'sia
    4. 5 bencana alam terteruk di M'sia
    5. 5 pulau yang terbiar di m'sia

    Saya cadangkan tajuk ni sbb curious sngt nk thu

  4. Korang pernah x dengar resort ni :

    SYAH BEACH RESORT

    Orang kata ada hantu dekat situ.

    Sebenarnya aku pernah oergi situ sebab ada FAMILY DAY satu office. Malam malam semua dah tidur, aku terjaga kejap. Aku ternampak ada macam seseorang sedang mandi di bilik air. Padahal semua orang tengah tidur, Bilik pun berkunci. Kakak tolong cerita ye

  5. Saya dan keluarga pernah bermalam diParadise resort hotel beberapa bulan sebelum ditutup sepenuhnya. Malam pertama kami tidur di sabuah bilik tingkat kedua hotel tersebut saya terdengar bunyi kerusi dan meja diseret dibilik tingkat atas. Bunyinya sangat jelas, bukan sekali tapi banyak kali seolah2 ada ramai orang didalamnya. Pagi esoknya spt biasa saya keluar bersiar2 disekeliling kawasan hotel dan melihat bilik diatas bilik saya (hotel ini ialah hotel yg 3 tkt,bukan yg tower aptmnt yg diblkgnya) saya rasa pelik krna bilik diatas semuanya tiada penghuni. Saya tanya staff disitu katanya tkt3 memang tiada ada penginap.mereka cuma gunakan tkt1& tkt2 shj. Jadi kesimpulanya siapakah yg menginap dtkt atas?

  6. Next resort berhantu kt PD – Avillion Cove. Start masuk bilik smp ke pagi "orang" tingkat atas tarik² perabut. Bilik level 3. Kitorang nk tido x lena. Sok pagi barai nantok. Hotel mmg lama & usang juga la bilik dia. Brg2 pun old school. Pintu tandas rosak x blh tutup. Nasib view cantik ad yatch kt tpi laut.

  7. Bapak aku tinggal kat hotel Klang,dia ckp kat mak aku yang dia terserempak dengan hantu pada waktu malam, hari keesok kawan bapak aku pun terserempak dengan hantu, tapi aku terdengar lah apa bapak aku cerita kat mak aku

  8. HI !😊

    Kami buat vedio berkenaan suasana hutan air terjun laut hari hujan berkenaan dengan alam semula jadi kepada sahabat yg ingin kan relax ingin kan suasana hujan ker nak berada di dalam hutan ker boleh lh tonton vedio kami',

    Vedio yg kami ambil ini betul2 alami yg kami rakam dari alam semula jadi tak di campur dari alat muzik moden',kerana untuk menjamin kualiti nya

    Kami berharap vedio kami akan mendapat sambutan kepada semua sahabat diyoutuber
    dan seterusnya jgn lupe sumbang SUBSCRIBE share dan like 👍supaya vedio yg kami buat ini terus berkembang amin 😊! .

    sekian

    terima kasih

Bình luận đã đóng.