HOTEL BERHANTU DI MELAKA : Kisah Benar Dari Fiksyen Shasha | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

Có phải bạn đang muốn xem những khách sạn nổi tiếng phải không? Có phải bạn đang tìm chủ đề 7 hotel berhantu phải không? Nếu đúng như vậy thì mời bạn xem những thông tin về chủ đề này tại đây nhé.

HOTEL BERHANTU DI MELAKA : Kisah Benar Dari Fiksyen Shasha | Trang chuyên cung cấp thông tin khách sạn tốt nhất hiện nay.

XEM VIDEO CHI TIẾT BÊN DƯỚI

.

Hình ảnh liên quan đến chủ đề 7 hotel berhantu.

HOTEL BERHANTU DI MELAKA : Kisah Benar Dari Fiksyen Shasha

>> Ngoài xem bài viết về chủ đề HOTEL BERHANTU DI MELAKA : Kisah Benar Dari Fiksyen Shasha này bạn có thể xem thêm nhiều bài viết khác tại đây: https://halongpearl.vn/danh-sach-khach-san.

Câu chuyện này được gửi bởi một trong những độc giả FS tên là Mas. Sự việc xảy ra khi Mas đi gặp Melaka. Hãy nghe những gì đã xảy ra. Theo dõi chúng tôi trên: Facebook: Twitter: Instagram: Telegram: #kisahhantu #ceritabenar #fiksyenshasha..

Vậy là bạn đã xem xong bài viết chủ đề 7 hotel berhantu rồi nhé. Ngoài xem bài viết chủ đề 7 hotel berhantu thì bạn có thể xem thêm nhiều thông tin liên quan đến khách sạn, bất động sản, ẩm thực, địa điểm du lịch, văn hoá xã hội tại đây nhé: https://halongpearl.vn.

Tag liên quan 7 hotel berhantu.

kisah seram,cerita seram,kisah hantu,kisah benar.

Mong rằng những thông tin này mang lại giá trị cho bạn. Cảm ơn các bạn đã theo dõi thông tin mà Halongpearl.vn cung cấp.

44 thoughts on “HOTEL BERHANTU DI MELAKA : Kisah Benar Dari Fiksyen Shasha | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

  1. Khairu Anwar says:

    pantat…fiksyen ke fitnah….letak la nama sengal…kalau kene saman…fight la….sbb mmg betul berhantu…atau ko reka fitnah utk viewwers …pantat syasya….

  2. madam bunga says:

    kenapa pengurusan hotel bagi bilik yang jauh dari rakan rakan baik tak jadi hal yang berpanjangan seperti demam ke atau hesteria yang menganggu urusan kerja mereka

  3. khalidsuxx says:

    Memandangkan Hotel tu pon dh tutup sebab covid meh ak bgtau. Nama hotel tu Hotel Mahkota Melaka.. mmg byk unit keras sbb beberapa kes org mati terjun n bunuh diri kt situ.. mcm mn aku tau? sebab aku ada beli unit dlm tu!

  4. AbeNoor Hasan says:

    Saya menginap banyak Hotel diMalaysia ni Kalau dg family ok kalau single tak dapat nak cerita kenanya buat rupa chun oklah kena sebaliknya Allahhuakbar

  5. Muhammadikhwan Muhammadikhwan says:

    Mcm sial sembang mana ade hotel tu kt melaka selama aku duk melaka sembang je semua ni xpnh nmpk hotel tu

  6. pelakat. s says:

    zaman skrang ne nak nginap hotel,bilik sewa ke ape baik toksah.!.kite tngk2 juge klau tmpt penginapan tu luar dr bandar..lbh selamat tggl kt umah sendiri

  7. Noraini Riz says:

    Selasa 8/10/2019 hai sya baru tekan lonceng hari nie suka sngt dgn vido2 nie dari malaysia labuan..😊☺️

  8. Fadzli XP says:

    saya tak faham apa tujuan cerita ni..kalau nak bg info kepada semua, kenapa x terus terang je nama hotel supaya kita semua tau.. tp kalau sekadar nak buat cerita seram untuk suka2 rasanya x perlu la mention perkataan melaka tu dekat tajuk tu..mana2 tempat pun ada kisah seram

  9. ie ra says:

    Bulshitt aku punyala ketakutan tengok kisah ni sorang2 dlm bilik dah la bunyi ketawa mengilai pun ko pasang.

  10. Hiu Jin Jaka says:

    okey best…

    Tapi aku rasa korang boleh buat yang lebih baik daripada ini…

    Korang memang selalu ada peningkatan. Untuk kali ini, korang ada peningkatan dalam memasukan video seperti gambaran hotel…

    Dari segi sound track, ada peningkatan walaupun ada sikit masalah semasa suara pembaca tenggelam seketika oleh sound track…

    Korang memang hebat dan sudah buat kerja yang sehabis baik… Tapi aku nak bagi saranan sikit… Sentiasa cabar diri untuk menyampaikan cerita yang dari yang biasa korang buat… Pada pemerhatian aku lah (tak semestinya betul ye) kebanyakkan cerita korang lebih kepada santai.. Best, tapi tak semua ada rasa minat yang sama…

    Good job untuk video kali ni dan Good luck for the next video. 👵👵

  11. Pukul Tiga Pagi says:

    Hai peminat kisah seram! Saya pun ada buat video kisah2 seram di channel saya. Please support and subscribe. Thank you! 🙏🏻😊

  12. Keria! says:

    Boleh tahan serammm… Dgr plk sorg2 ni… Scary wehhh…
    Support channel saya jgk guys… Ada jgk buat kisah seram skit2 huhuhu

Comments are closed.