Kisah Seram Cameron Highland – Malam Honeymoon Bertukar Malam Keliwon! | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

Có phải bạn đang muốn xem những khách sạn nổi tiếng phải không? Có phải bạn đang tìm chủ đề hotel 99 sepang phải không? Nếu đúng như vậy thì mời bạn xem những thông tin về chủ đề này tại đây nhé.

Kisah Seram Cameron Highland – Malam Honeymoon Bertukar Malam Keliwon! | Trang chuyên cung cấp thông tin khách sạn tốt nhất hiện nay.

XEM VIDEO CHI TIẾT BÊN DƯỚI

.

Hình ảnh liên quan đến chủ đề hotel 99 sepang.

Kisah Seram Cameron Highland – Malam Honeymoon Bertukar Malam Keliwon!

>> Ngoài xem bài viết về chủ đề Kisah Seram Cameron Highland – Malam Honeymoon Bertukar Malam Keliwon! này bạn có thể xem thêm nhiều bài viết khác tại đây: https://halongpearl.vn/danh-sach-khach-san.

Câu chuyện có thật về trải nghiệm kỳ nghỉ cho tuần trăng mật ở Cameon Highland. Không ngờ, đêm Trăng mật lại biến thành cơn ác mộng. #fiksyenshasha #seram #ceritaseram..

Vậy là bạn đã xem xong bài viết chủ đề hotel 99 sepang rồi nhé. Ngoài xem bài viết chủ đề hotel 99 sepang thì bạn có thể xem thêm nhiều thông tin liên quan đến khách sạn, bất động sản, ẩm thực, địa điểm du lịch, văn hoá xã hội tại đây nhé: https://halongpearl.vn.

Tag liên quan hotel 99 sepang.

kisah seram,kisah hantu,cerita seram,fiksyen shasha.

Mong rằng những thông tin này mang lại giá trị cho bạn. Cảm ơn các bạn đã theo dõi thông tin mà Halongpearl.vn cung cấp.

32 thoughts on “Kisah Seram Cameron Highland – Malam Honeymoon Bertukar Malam Keliwon! | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

  1. FBugatti says:

    Cite paling kelakar dan king of propa !!
    Ko bang x mandi wajib ni…
    Penipu sgt jln cite ko ni..😂😂😂😂

  2. arep clunk says:

    Bulan januari hari tu baru pergi melancong sana, memang aku tak pergi dah cameron nie boring

  3. Miaw Miaw Gaming says:

    Tipu….Abang Tipu Saya kecik² pun xtakut dan kucing hitam tu saya ade skippy tapi dah mati and…kalau korang jumpa hantu ketuk jer dengan kuali ape susah #Budak lek² jerr

  4. Malek Kamal says:

    Cameron kat hotel murah berdekatan stesyen bas aku dgn wife pernah kena kacau dengan cik ponti jugak. Nasib baik bawak surah yassin. Lepas baca banyak kali baru boleh tidur.

  5. HANIMHI Orange says:

    Oh kakak aku dia ternampak kat pokok pastu kawan dia diam ja kak aku yang lagi satu tidur

  6. nur sheikhnas says:

    Assalam. Saya dah pernah pergi cameron highland .masa tu bangun pagi sejuk sangat² .malam tu saya sedar pukul 2:30 betul² nampak kelibat hitam dekat pintu depan. bukan nak takutkan abang² dan kakak² yang dah pernah pergi cameron highland tapi best cameron highland tu .saya pernah cakap dengan emak saya .saya nampak kelibat hitam tapi emak saya tak percaya .tapi sepupu saya pun dah pernah nampak kelibat hitam diam.saya masa tu takut sangat² sampai tak lah tidor

  7. NRD CHANNEL says:

    Ramai yg ckp Cameron Highlands mane ade bende menakutkan pun,itu mungkin kucing dok meow ii tu nk mknan kott,yg korg ckp tv blh off sendiri tu kot LA rosak,atau tertekan ke ape,kau sje nak bgi kitaorg takut kan🙄

  8. PERAK IS SMILE says:

    Di cameron highland tempat dia best lah saya pergi takde pun benda benda menakutkan

  9. Beat Flyhard says:

    Aku pnah pi kt cameron ni mase tu 2017 ikut rombongan , cek in kt hotel yg dpn tu mcm ade pasor tu , sebilik 6 org aku ingt lagi pukul 2,3 pagi aku dokleh tdo dlm bilik tu rase seriau molek kwn aku molek ad je kerah tdo aku rase dok sedak aku gerok kwn aku ajok tgk tv kucar air tea , mase tgk tv aku dgor org alih alih perabot bilik sebeloh ye main terik² perabot pukul 2,3 pagi pukul 4 lbeh baru bleh tdo.

  10. Muhammad Idham says:

    saya cadangkn kan beljar dengn kupi² go nk menyampai kan crita, kupi² go padu penympaian nya

  11. Nazly Medina says:

    Apartment crown imperial btl2 blkg Petronas brinchang berhantu aku bru kna dgn family 28/07/19 klau xcya blh try tngkt 7 no 603…tobat x p dh a poo artment tu

  12. Azfar Zarin says:

    "Selepas itu aku tidur bersama isteri aku"….best nyer honeymoon bila la aku nak kahwin….haihh sedih😢😢

  13. Sarah Zainal Channel says:

    Ermm kalau ikot masa sewa homestay kat cameron dlu.. memang agak seram.. tv boleh off sendiri.. huhu

Comments are closed.