Super 8 Motel In Boone NC Review | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

Có phải bạn đang muốn xem những khách sạn nổi tiếng phải không? Có phải bạn đang tìm chủ đề super 8 hotel phải không? Nếu đúng như vậy thì mời bạn xem những thông tin về chủ đề này tại đây nhé.

Super 8 Motel In Boone NC Review | Trang chuyên cung cấp thông tin khách sạn tốt nhất hiện nay.

XEM VIDEO CHI TIẾT BÊN DƯỚI

.

Hình ảnh liên quan đến chủ đề super 8 hotel.

Super 8 Motel In Boone NC Review

>> Ngoài xem bài viết về chủ đề Super 8 Motel In Boone NC Review này bạn có thể xem thêm nhiều bài viết khác tại đây: https://halongpearl.vn/danh-sach-khach-san.

Chúng tôi đến Boone NC để nghỉ tại Super 8 Motel. Hãy xem video này để xem kỳ nghỉ của chúng tôi diễn ra như thế nào. Chúng tôi đã đặt kỳ nghỉ của mình với Booking.com. Mua phụ kiện du lịch của bạn trên Amazon bằng liên kết này: Nếu bạn quan tâm đến bất kỳ Hàng hóa nào của Vans World, bạn có thể mua nó bằng các liên kết sau: Mọi giao dịch mua đều được đánh giá cao. Ngoài ra nó sẽ giúp cung cấp các sản phẩm tốt hơn để xem xét. Đối với các thắc mắc về kinh doanh, hãy liên hệ với tôi tại vanelicker@gmail.com Cửa hàng Amazon của tôi Cửa hàng Etsy của tôi Thích video của tôi? Hỗ trợ cuộc phiêu lưu ẩm thực của tôi !! Những thử thách của tôi không miễn phí và cũng giúp ích cho việc đổ xăng; Đôi khi tôi phải lái xe rất nhiều để đến địa điểm… .cũng là thiết bị để phát triển video của tôi trong tương lai! Gửi đóng góp ủng hộ tại đây. Http://www.paypal.me/vanelicker HOẶC Trở thành Patreon. Kiểm tra những gì tôi đang cung cấp cho bạn để hỗ trợ bạn trên Patreon bằng liên kết này: Cảm ơn các nhà tài trợ qua Paypal: K. Smith B. Brock G. Mitchell R. Aaron F. Grey KHUYẾN CÁO: Video và mô tả này chứa các liên kết liên kết, có nghĩa là nếu bạn nhấp vào một trong các liên kết sản phẩm, tôi sẽ nhận được một khoản hoa hồng nhỏ. Điều này giúp ủng hộ kênh và cho phép chúng tôi tiếp tục làm những video như thế này. Cảm ơn bạn đã ủng hộ #vansworld # booking.com # super8..

Vậy là bạn đã xem xong bài viết chủ đề super 8 hotel rồi nhé. Ngoài xem bài viết chủ đề super 8 hotel thì bạn có thể xem thêm nhiều thông tin liên quan đến khách sạn, bất động sản, ẩm thực, địa điểm du lịch, văn hoá xã hội tại đây nhé: https://halongpearl.vn.

Tag liên quan super 8 hotel.

super 8 hotel,super 8 motel,booking.com,expedia.com,us travel directory,booking ad,booking.com tv,vans world,super 8 near me,best hotel prices,affordable motels,best motel prices,affordable hotels,hotels near me,motels near me,super 8,hotel,super 8 worldwide,free breakfast,continental breakfast,north carolina,super 8 long beach,pet friendly hotel,pet friendly hotels,pet friendly motels.

Mong rằng những thông tin này mang lại giá trị cho bạn. Cảm ơn các bạn đã theo dõi thông tin mà Halongpearl.vn cung cấp.

25 thoughts on “Super 8 Motel In Boone NC Review | Tổng hợp những khách sạn nổi tiếng nhất

 1. Deborah Victoria Edwards says:

  Greetings from THE BRIDE OF CHRIST 🌟✝️✨
  TRUTH BE TOLD JUST MORE GREEDY ASIANS Y'ALL PROMOTE
  WHAT DOES HE GIVE YOU FOR THE LIES. Iworked for these Sihks years ago. TALE THEY TOLD ME AS RICH IN THEIR COUNTRY THEY WERE, SERVANTS OF HEY HAD
  EDUCATION FOR THIER CHILDREN BOUGHT FROM OUR GOVERNMENT RUN TOWN.
  Bought thier way in, live in Brampton they do. Owner stole tips, left by guests. Used me then fired me
  Through YES EMPLOYMENT I GOT THAT JOB. WAGES HALF PAID BY GOVERNMENT, WHEN IT RAN OUT, GONE MOST BE.
  END OF TIMES, SICK GREEDY HUMANS MAKE ME ⚖️
  LOVE AND LIGHT 💖🙏🔥
  CHEERS 🤳
  BEE 🐝

 2. Southern Food Junkie says:

  I like staying at hotels with interior doors like that. Sounds like you had a nice stay. I love Boone Area. We have stayed at a few different places when we go. I really don't have a favorite one yet. Good review Van.

 3. The Susie Channel says:

  Super nice Super 8.. mmm waffles…… nice video my friend.. looks like you had a great place to stay….. Big thumbs up to you!!!

 4. Valerie Reese says:

  That looks like a really nice hotel. I would take the pool over the fitness center. The rooms look nice.

 5. Scott Pearson TOOLS &MORE says:

  Great video thanks brother. Looks like a great place to stay. Keep up the great work see you in the next video thanks again brother

 6. PAPA Texas says:

  Nice place. We normally stay at La Quinta. Love the morning Hotel waffles and coffee. We stayed at a Super 8 last month and the doors opened with the key that way too. Good review Van.

 7. The Scalicis says:

  Looks like they have a really nice breakfast at the motel! That's the highlight for me 🙂 Well, that and the pool! Hehehe 🙂

 8. Silver Valley Coins and Bullion says:

  Nice place. Looks like a very relaxing place to visit and chill out in the winter time.

 9. NCShootist says:

  Thanks brother. We stay in Boone quite a bit and I've always wondered if the Super 8 was a nice place to stay. Looks like we'll be staying there on our next trip.

 10. Shirl Bussman says:

  Beautiful scenery and hotel. Sorry I'm trying to catch up on my views. I will eventually. 🙂 ATB & HH

 11. I'LL BE DRONED! says:

  Great review of a pretty nice hotel Van. When you mentioned the amenities in the room I didn't hear coffee maker, didn't have one? I love rooms with a coffee maker, you mentioned a microwave, so could use that for instant coffee I reckon. Nice tour my friend. Looked real nice! 😎👍

 12. Destany says:

  That's a nice Super 8. The one I stayed in not long ago was terrible. The room smelled of strong urine, hole in the shower wall, toliet moved when you sat on it. I was scared to pull the sheets of bed back. Plus dogs barking all night long and people going in and out of their room slamming their doors all night. I'm not one to complain but that stay was so bad. I work in a Marriott hotel very nice chain, I know what to inspect for to see if it's properly cleaned. This one failed the test by a lot. The room was not clean. The only good thing is I didn't see any bed bugs. I tore the blankets off and looked at the mattress stream. And all around it

 13. Calvin's Corner72 says:

  No no you pull the fire alarm handle then it will get opened for you! Lol
  Nice job. Looks comfortable.

Comments are closed.